«Kokken Hjem!»

Kunne du tenke deg å få kokken inn på eget kjøkken, og ha «restauranten» hjemme hos deg selv? Hadde ikke det vært både deilig og avslappende?

Hva er den typiske situasjonen når venner og familie kommer på besøk? Er det ikke litt slik at man hører det ringer på døren, mens man står med sleiva i den ene hånda, halv naken på vei i den dusjen man tenkte man skulle rekke. Skriker på sin bedre halvdel om ta over på kjøkkenet – og etter at denne har åpnet for gjestene, gått igjennom alle høflighetsfraser og geleidet dem til sofaen så kommer det: vi er nesten ferdige, kona/ mannen er i dusjen og maten er snart klar. Så forsvinner man ut på kjøkkenet, mens gjestene begynner å prate, drikke og kose seg. Av og til stikker du hue ut på stua, for å vise din tilstedeværelse og delta i samtalen – eller en av gjestene kommer innom kjøkkenet og slår av en prat. Vi kan foreslå noe annet!
(Fortsetter under bilde.)

IMG_0439

Kunne du tenke det et alternativet? Hva om «Kinakokkene» kommer et par timer før gjestene? Mannen fikk tid til å barbere seg og knyte en ordentlig slipsknute, ja kanskje gi skoene et lite puss også. Kona fikk tid til å bytte kjole to-tre ganger og legge sminken slik hun vil. Dere ta en siste runde og sjekker at alt er i stand til gjestene kommer. Finner frem spillelista fra iTunes og Spotify, åpner en flaske vin og sitter og småprater i sofaen og slapper av. Alt til behagelige toner, og god lukt fra kjøkkenet. Når det etter hvert ringer på, kan begge ta i mot gjestene. Vel inne i stua kan man nyte stunden før man spiser, sammen med gjestene sine og vite at maten er i gode hender. Om kort tid inviteres det tilbords, og alle kan begynne å spise sammen.

gambei

Ta kontakt for et pristilbud. Selve maten ligger på prisnivå som hos de fleste kinarestauranter. Det varierer ut fra hva slags type mat man ønsker, hvor mange slag, tilbehør osv. Vi har valgt å oppgi pris på maten for seg selv. I tillegg kommer kjøring og oppdragets lengde mens man er ute hos dere. Vi tar per tiden 5,25 kr/ km fra Hov sentrum, og 375 kr/ t på ditt kjøkken (de fleste oppdrag ligger på 2 timer). Kjøretid som ligger innenfor 1 time fra Hov er pr i dag gratis, utover 1 times kjøring tilkommer det 180 kr/ t.

Eksempel A, til 10 personer
(prisen gjelder eksemplet og kan være endret i menyen. Menyen gjelder):
– Vårruller
– Pekingsuppe
– Kylling i teriyaki, med grønnsaker og ris
Pris på maten: kr 2.740,-
40 km kjøring t/r: kr 210,-
Innefor 1 times reise: kr 0,-
1 time på deres kjøkken kr: 375,-
Prisen blir da 332,50 kr/ kuvert
(Prisen er inklusive 25% mva, for bedrifter er dette greit å vite.)

Eksempel B, til 10 personer
– Vårruller, pekinsuppe, og en «buffé» av småretter bestående av fisk, lam, biff, kylling, svin, scampi, grønnsaker og ris.
Pris på maten: kr 4.160,-
140 km kjøring t/r: kr 735,-
1,5 timers kjøring t/r: kr 80,-
2 timer på deres kjøkken: kr 750,-
Prisen i dette eksemplet blir kr 572,50 kr/ kuvert (inkl. 25% mva).

2 tanker på “«Kokken Hjem!»

  1. Tilbaketråkk: Nå er «Kokken hjem!» klart | Hjemmelaget, ekte kinesisk mat

  2. Tilbaketråkk: Første offisielle «Kokken hjem! utført! | «Hjemmelaget, ekte kinesisk mat

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: